Veelgestelde vragen

Is dit de echte Volkskrant?

Nog niet, maar we doen er alles aan om dit de Volkskrant vanMorgen te laten zijn.

 

Wie zijn jullie dan?

Wij zijn de Volkskrant-redactie vanMorgen. We zijn met zijn tienen, en ongeveer honderd mensen hebben ons geholpen met van alles.

 

HoezoWaaromWieWat willen jullie eigenlijk?

Natuurramp, oorlog, ziekte of crisis; heel vrolijk word je meestal niet wanneer je de krant openslaat. Vandaag willen we laten zien hoe het nieuws er ook uit zou kunnen zien. Dat een sociale, duurzame en rechtvaardige samenleving mogelijk is.

 

Huh?

En dat de weg om tot zo’n samenleving te komen soms verbazingwekkend eenvoudig kan zijn. Het is mogelijk, een wereld waarin iedereen -ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, etniciteit, afkomst of geloof- zichzelf kan ontplooien, gebruik kan maken van gelijke rechten en waarin welvaart gelijk verdeeld is. Een wereld waarin op een verantwoorde manier omgegaan wordt met het milieu en het klimaat. En een wereld waarin niet bedrijven en politici de baas zijn, maar wij met z’n allen.

 

Ja, maar dat gaat toch nooit gebeuren?

Het is mogelijk. Heel goed mogelijk zelfs. Vrouwenstemrecht, mensenrechten, arbeidsrechten, afschaffing apartheid, ook dat is allemaal gelukt (terwijl het onmogelijk leek). Maar dan moeten we wel aan de slag.

 

Ja, dat wil ik wel, maar hoe dan?

We hopen dat je door onze krant geïnspireerd raakt en met de mensen om je heen een begin maakt de wereld te veranderen. die daar druk mee bezig zijn en altijd hulp kunnen gebruiken, van database-beheer tot manifestaties organiseren.

 

En mijn zelfgefabriekte nep-advertenties? Ja hoor, kom maar door! Niet al te zware bestanden graag… Art irrtumswahrscheinlichkeit ablehnungsbereich zusammengesetzte hypothese signifikanzniveau animation tabelle der summierten binomialverteilung stand 2010 dieser text befindet https://www.ghostwritinghilfe.com/ sich in redaktioneller bearbeitung

Both comments and pings are currently closed.


Peiling

Is dit de leukere volkskrant?

View Results

Laden ... Laden ...

Populaire artikelen

The Yes Men Fix the World 20:00 / Nederland 1

Verder op tv vandaag
14:00 / Nederland 3 22:00 / RTL 7 19:50 / RTL 5 22:30 / Nederland 2
COLUMN